مساله : افزایش سن
از سی و پنج سالگی به بعد، هر 10 سال در حدود 5 درصد از توان متابولیسمی
شما کم میشود. اما این امر نباید باعث شود که به افزایش وزن تن بدهید.
لارنس چسکین مدیر مرکز مدیریت وزن جان هاپکین می گوید:" برای بسیاری از
ما، سبک زندگی و عوامل محیطی نقش مهم تری در کنترل وزن دارند تا سن و مسایل
ژنتیکی."
راه حل: حواستان به کیفیت غذا باشد نه کمیت آن
حالا که سنتان بالا رفته است وقتش است که کالریهای اضافی را از رژیم
غذاییتان بیرون بریزید. یک تحقیق در سال 2009 نشان داد زنان میانسالی که
حواسشان نیست که با افزایش سن باید غذاشان را کم کنند بیشتر در معرض این
هستند که ظرف یک دوره سه ساله دچار افزایش وزن بشوند.
بث ریردن متخصص تغذیه میگوید:" دقت کنید که مساله کم کردن غذا نیست بلکه انتخاب رژیم غذایی مناسب است."
رژیم غذایی مناسب رژیمی است که شکر، آرد بدون سبوس و تنقلات کمتری داشته
باشد و در عوض پر از سبزیجات، میوه ها، بُنشن، حبوبات و دانه های مغذی
باشد.
ادامه را در ادامه مطلب بخوانید
ادامه مطلب ...
سهشنبه 27 تیرماه سال 1391 ساعت 02:29